Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: Week 36 - 6 september 2018

Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Capelle aan den IJssel  Week 36 - 6 september 2018

Week 36 - 6 september 2018

Gemeenteraad terug van zomerreces

Gemeenteraad terug van zomerreces

De Capelse gemeenteraad is terug van het zomerreces. Vanaf maandag 17 september zijn de eerste openbare vergaderingen gepland in het tijdelijk vergadercentrum aan de Kanaalweg 52 A (voormalig IJsselcollege).

Lees verder
22 september: CapelleBruijst

22 september: CapelleBruijst

Kom op 22 september naar het stadsfeest CapelleBruijst en de CentrumXpeditie. Een geweldig feest met allerlei activiteiten en bijzondere optredens van lokale en nationale artiesten. Op de gemeentewerf is een mini-attractiepark voor kinderen. De toegang is gratis. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het programma op www.capellebruijst.nl

Lees verder
Bekendmakingen 5 september 2018

Bekendmakingen 5 september 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, verlenging beslistermijn, besluit omgevingsvergunning en hogere grenswaarden Wet geluidhinder locatie Post NL aan de Duikerlaan 400, besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder Fascinatio Boulevard 882-942, anterieure overeenkomst, ontheffing geluidhinder, ingebruikname gemeentegrond, standplaatsvergunning, evenementenvergunning, ontheffing art. 35 drank en horeca, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, voornemen tot- en uitschrijving basisregistratie personen verleend, dan wel in procedure zijn.

Lees verder
Capelle geeft opdracht nieuwbouw zwembad - sporthalcombinatie

Capelle geeft opdracht nieuwbouw zwembad - sporthalcombinatie

De Vries en Verburg Bouw is na een aanbestedingsprocedure als beste partij uit de bus gekomen en mag de nieuwe zwembad - sporthalcombinatie in Capelle aan den IJssel bouwen. Woensdagmiddag tekenden de wethouders Van Veen (Vastgoed) en Westerdijk (Sport) de overeenkomst met het Stolwijkse bouwbedrijf. Het nieuwe zwembad vervangt medio 2020 het verouderde zwembad De Blinkert. Dit najaar starten de voorbereidingen voor de bouw. Naar verwachting gaan in februari de eerste heipalen de grond in.

Lees verder
Vraag bijdrage studiekosten 2018 - 2019 aan

Vraag bijdrage studiekosten 2018 - 2019 aan

Voor kosten van de vrijwillige ouderbijdrage voor het schoolfonds, schoolreisjes, -excursies en werkweken en door de school voorgeschreven kleding (denk aan een overall, schort of sportkleding) kunt u een bijdrage in de individuele studiekosten aanvragen bij Sociale Zaken IJsselgemeenten.

Lees verder
Gemeentegids 2018/2019 verschenen

Gemeentegids 2018/2019 verschenen

De nieuwe gemeentegids 2018/2019 is verschenen. De gemeentegids bevat informatie over de gemeente en gegevens van Capelse instellingen, verenigingen en organisaties.

Lees verder
Breakdance: The Floor is Yours

Breakdance: The Floor is Yours

Op 1, 8, 15 en 22 september geven Noes Fiolet en dansdocent Little King een Breakdancedemonstratie. Ze doen dit in winkelcentrum Alexandrium op het C&A plein tussen 11.00 en 13.00 uur. Ze willen daarmee kinderen enthousiast maken om mee te doen aan ‘The Floor is Yours (TFIY)’. Dit is een serie van tien breakdancelessen met daarna een landelijke battle. Op 6 oktober starten de lessen bij Noes Fiolet Studio’s.

Lees verder
Volg ons op Sociale Media

Volg ons op Sociale Media

Als gemeente zijn we steeds meer actief op sociale media. Leuke nieuwtjes over de stad en Capellenaren, welke activiteiten er te doen zijn, hoe u kunt meepraten over ontwikkelingen bij u in de buurt, en praktische informatie zoals wegwerkzaamheden. Ook delen we voor u relevante informatie van andere organisaties in de stad.

Lees verder

Snel naar: Nieuws gemeente > Nieuws Raad >

Twitter @Capelle_IJssel
Twitter @Capelse_Raad
FaceBook Facebook
Instagram Instagram