Header image
Week 46 - 16 november

Welk nieuws uit Capelle wilt ú ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van wat speelt in Capelle? En bepaalt u graag zelf welk nieuws u ontvangt? Meldt u zich dan aan voor de nieuwe nieuwsbrief van gemeente Capelle via nieuwsbrief.capelleaandenijssel.nl.

Capelse winkels zondag voor kerst eerder open

Capellenaren kunnen dit jaar de zondag voor de kerstdagen eerder hun laatste boodschappen doen. Bij uitzondering mogen winkeliers in de stad op 24 december, dat dit jaar op een zondag valt, al om 9.30 uur hun deuren openen. De gemeenteraad ging gisteren akkoord met het voorstel van het college hiervoor.

Centrum Capelle krijgt 100 extra parkeerplekken

Centrum Capelle krijgt 100 extra parkeerplekken

Bezoekers van winkelcentrum de Koperwiek hebben binnenkort meer plaats om hun auto te parkeren. De totale parkeercapaciteit in het centrum van Capelle aan den IJssel wordt deze maand uitgebreid met ongeveer 100 nieuwe parkeerplekken.

Vergadering Wmo-adviesraad

Vergadering Wmo-adviesraad

De Wmo-adviesraad vergadert op dinsdag 21 november 2017 om 19.00 uur in Rijckehove, Tsjaikovskistraat 1.

Bijzondere vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties gezocht!

Kent u bijzondere vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties? Vrijwilligers die in het zonnetje gezet mogen worden? Geef ze dan nu op! De gemeente mag vrijwilligers, initiatieven en projecten van vrijwilligersorganisaties nomineren voor de landelijke ‘Meer dan handen’ vrijwilligersprijzen.

Capelle werkt aan… knotwilgen

Capelle werkt aan… knotwilgen

Vanaf december 2017 tot en met februari 2018 vinden er knotwerkzaamheden plaats op verschillende locaties in Capelle.

Hij komt, hij komt…

Hij komt, hij komt…

Op zaterdag 18 november 2017 komt de stoomboot met daarop natuurlijk Sinterklaas rond 10.00 uur weer bij het Vuykpark in Capelle aan den IJssel aan.

Adverteren in de gemeentegids 2018/2019?

Adverteren in de gemeentegids 2018/2019?

Op dit moment start de gemeente samen met uitgeverij Akse Media BV met het samenstellen van de nieuwe gemeentegids, die naar verwachting in mei 2018 verschijnt.
Een vertegenwoordiger van Akse Media bezoekt de komende periode ondernemers in Capelle aan den IJssel om hen advertentieruimte in de gids aan te bieden.

Bekendmakingen 15 november 2017

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning, verklaring van geen bezwaar, standplaatsvergunning, , ingebruikname gemeentegrond, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, melding kappen vergunning vrije bomen, verleend, dan wel in procedure zijn.

Volg de gemeente    Volg de raad