Header image
Week 34 - 23 augustus
22 september: CapelleBruijst

22 september: CapelleBruijst

Kom op 22 september naar het stadsfeest CapelleBruijst en de CentrumXpeditie. Een geweldig feest met allerlei activiteiten en bijzondere optredens van lokale en nationale artiesten. Op de gemeentewerf is een mini-attractiepark voor kinderen. De toegang is gratis. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het programma op www.capellebruijst.nl

Eenrichtingsverkeer deel Groenedijk

Eenrichtingsverkeer deel Groenedijk

Vanaf maandag 20 augustus tot begin oktober geldt voor een gedeelte van de Groenedijk eenrichtingsverkeer.

Markt verhuist 6 september

Markt verhuist 6 september

Vanaf donderdag 6 september staat de Capelse Weekmarkt op de parkeerplaats onder de metrobaan, achter het Amnestyplein. Alle marktkramen verhuizen mee. Alleen de opstelling verandert op deze tijdelijke locatie.

Schenkelloop

Schenkelloop

Deze hardloopwedstrijd voor verschillende niveaus en afstanden brengt traditiegetrouw een hoop Capellenaren op de been. De Kidsrun van 1,2 kilometer start om 13.30 uur. Om 14.00 uur starten de  5-, 10- en 15-kilometerlopen. Kom je naar de Schenkelloop, breng dan ook een bezoek aan de Schenkel Markt aan de Bermweg. Meer informatie www.schenkelloop.nl.

Volg ons op Sociale Media

Volg ons op Sociale Media

Als gemeente zijn we steeds meer actief op sociale media. Leuke nieuwtjes over de stad en Capellenaren, welke activiteiten er te doen zijn, hoe u kunt meepraten over ontwikkelingen bij u in de buurt, en praktische informatie zoals wegwerkzaamheden. Ook delen we voor u relevante informatie van andere organisaties in de stad.

Laat uw geld niet liggen

Laat uw geld niet liggen

Heeft u een laag inkomen? Er zijn verschillende regelingen om u te helpen. Wilt u weten welke u kunt gebruiken? Vul eenvoudig uw gegevens in op de website Bereken uw recht. U weet dan direct waar u mogelijk recht op heeft. U hoeft het alleen nog maar aan te vragen.

Volg de gemeente    Volg de raad