Header image
Week 27 - 05 juli
Terugblik op de gemeenteraadsvergadering

Terugblik op de gemeenteraadsvergadering

Op maandag 2 juli vergaderde de gemeenteraad in twee vergaderingen. Centraal stonden de benoemingen van nieuwe wethouders en nieuwe raadsleden. U leest een verslag op hoofdlijnen. Deze raadsvergaderingen kunt u per onderwerp en per spreker beluisteren en de vergaderstukken bekijken via de raadskalender.

Commissie bezwaarschriften

Commissie bezwaarschriften

De commissie bezwaarschriften vergadert op dinsdag 10 juli 2018, op het Werkplein, Fluiterlaan 429.

2 nachten rijstrook Algeraweg afgesloten

2 nachten rijstrook Algeraweg afgesloten

In de nachten van maandag 9 op dinsdag 10 juli en van dinsdag 10 op woensdag 11 juli is tussen 01.00 en 05.00 uur een rijstrook van de Algeraweg afgesloten tussen de Algerabrug en het Capelse plein. Het verkeer wordt omgeleid via de busbaan.

Gemeenteraadsvergadering op 9 juli

Gemeenteraadsvergadering op 9 juli

Op maandag 9 juli vergadert de gemeenteraad in de tijdelijke raadzaal van het voormalig IJsselcollege aan de Kanaalweg 52A. De raadsvergadering start om 19:30 uur. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

Bekendmakingen 4 juli 2018

Bekendmakingen 4 juli 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, verlening beslistermijn Omgevingsvergunning, ontheffing geluidhinder, standplaatsvergunning, evenementvergunning, ontheffing artikel 35 drank- en horecawet, kennisgeving 0-evenement, melding gebruik spandoeklocaties, voornemen tot- en uitschrijving basisregistratie personen verleend, dan wel in procedure zijn.

Terugblik op de raadscommissies

Terugblik op de raadscommissies

In juni vergaderde de raadscommissies. U leest een verslag van deze vergaderingen op hoofdlijnen. U kunt alle vergaderingen per spreker en per agendapunt terugluisteren via de raadskalender. In de raadskalender kunt u ook de (concept-)verslagen van deze vergaderingen nalezen.

Alle kinderen kunnen meedoen door jeugdfonds

Alle kinderen kunnen meedoen door jeugdfonds

Alle kinderen willen graag meedoen met hun vrienden en klasgenootjes. Ook als hun ouders een laag inkomen hebben. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Capelle zorgt dat dat kan. De gemeente Capelle aan den IJssel heeft alle 6.500 ouders van kinderen van 4 tot en met 17 jaar informatie gestuurd over het Jeugdfonds Sport & Cultuur en andere regelingen voor kinderen in het Kindpakket.

Werkzaamheden Prins Alexanderlaan

Werkzaamheden Prins Alexanderlaan

Vanaf 2 juli tot en met half oktober 2018 werkt de gemeente Rotterdam aan het zuidelijke deel van de Prins Alexanderlaan. Dit is het deel tussen ’s-Gravenweg ter hoogte van de metro-overgang, en de Rietkerkweg. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. Voor bezoekers en hulpdiensten blijft het IJssellandziekenhuis altijd bereikbaar. Het verkeer richting Capelle aan den IJssel wordt omgeleid. Volg de borden voor de omleiding.

Afsluiting Heer Halewijnburg

Afsluiting Heer Halewijnburg

Van 18 juni tot 30 juli is de Heer Halewijnburg in 2 delen afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Volg de gemeente    Volg de raad