Header image
Week 19 - 09 mei
Kent u iemand die een lintje verdient?

Kent u iemand die een lintje verdient?

In de afgelopen periode werden 13 Capellenaren onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en 3 personen werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau! Tijdens de Koningsreceptie heeft burgemeester Oskam een oproep gedaan om kandidaten voor te dragen.

Bekendmaking 9 mei 2018

Bekendmaking 9 mei 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning, rectificatie, bestemmingsplan Uitbreiding winkelcentrum De Koperwiek onherroepelijk, in gebruikname gemeentegrond, evenementenvergunning, ontheffing RVV, kennisgeving 0-evenement, venten, voorwerpen op de weg, gehandicaptenparkeerplaats/invalidenparkeerplaats, voornemen tot uitschrijving basisregistratie personen, beschikking uitschrijving uit de basisregistratie personen verleend, dan wel in procedure zijn.

Wethouder Meuldijk getroffen door hersenbloeding

Tijdens zijn vakantie in Frankrijk is wethouder Jean-Paul Meuldijk getroffen door een hersenbloeding. De wethouder financiën die namens Leefbaar Capelle in het college zit is in een ziekenhuis in Grenoble succesvol geopereerd. Het behandelend medisch team is hoopvol op een goed en volledig herstel. Zijn portefeuille wordt tijdelijk waargenomen door de overige wethouders. Burgemeester en wethouders van Capelle wensen Jean-Paul een spoedig en volledig herstel.

26 en 27 mei: Dag van het Park

26 en 27 mei: Dag van het Park

Waan je in de Middeleeuwen

Stoere ridders en hun jonkvrouwen nemen 26 en 27 mei het Schollebos over tijdens de 12e editie van het Capelse familie evenement: de Dag van het Park. De entree is gratis.

4 mei: Capelle aan den IJssel

4 mei: Capelle aan den IJssel

Op vrijdag 4 mei werden in Capelle aan den IJssel de gevallenen uit de Tweede Wereldoorlog, andere oorlogsslachtoffers en slachtoffers van de diverse vredesmissies herdacht.

Volg de gemeente    Volg de raad