Header image
week 08 - 22 februari
Op welke partijen kunt u stemmen op 21 maart?

Op welke partijen kunt u stemmen op 21 maart?

Tien politieke partijen nemen deel aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

Bekijk welke partijen dit zijn. Als u op de partijnaam klikt, gaat u naar de website van die partij.

Bekendmakingen 21 februari 2018

Bekendmakingen 21 februari 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen, standplaatsvergunningen, kennisgeving 0-evenement, verkeersbesluit, voornemens tot – en uitschrijving uit de Basisregistratie Personen verleend, dan wel in procedure zijn.

Kieskompas helpt u bij het kiezen

Kieskompas helpt u bij het kiezen

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Weet u nog niet op welke partij u gaat stemmen? Vanaf nu kunnen twijfelende kiezers gebruik maken van een Kieskompas speciaal gemaakt voor de gemeente Capelle aan den IJssel.

“Scholen in Fascinatio voor jaren onder de pannen”

De Capelse wijk Fascinatio krijgt vanaf het nieuwe schooljaar 2018–2019 een nieuwe multifunctionele onderwijslocatie. Daarmee lost de gemeente Capelle, samen met drie onderwijsbesturen, een acuut huisvestingsprobleem voor de basisscholen De Wonderwind, De Vijfster en De Ontmoeting op. Onderwijswethouder Dick van Sluis tekende hiervoor vanmiddag de overeenkomsten met de schoolbesturen en de verhuurder.

Werkzaamheden Hermitage en Operalaan

Werkzaamheden Hermitage en Operalaan

Op woensdag 28 februari vinden er op drie locaties werkzaamheden plaats aan de Hermitage en de Operalaan. Deze worden tussen 08:00 en 17:00 uur achter elkaar uitgevoerd, waarbij het verkeer de werkvakken kan passeren met de hulp van verkeersregelaars.

Capelse politici gaan met elkaar in debat

Capelse politici gaan met elkaar in debat

Voor de gemeenteraadsverkiezingen gaan Capelse politieke partijen met elkaar in de debat. Bekijk het overzicht van debatten!

Volg de gemeente    Volg de raad