Header image
Week 06 - 8 februari

Commissie bezwaarschriften

De commissie bezwaarschriften vergadert op 13 februari 2018, op het Werkplein, Fluiterlaan 431. Zij behandelt de volgende bezwaarschriften:

Bekendmakingen 7 februari 2018

Bekendmakingen 7 februari 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning, evenementenvergunning, ingebruikname openbare grond en exploitatie- en terrasvergunning verleend, dan wel in procedure zijn.

Bijeenkomst Energiebesparing Schildersbuurt en Dichtersbuurt

Bijeenkomst Energiebesparing Schildersbuurt en Dichtersbuurt

Op maandag 12 februari 2018 bent u om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) van harte welkom in Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20) voor de informatieavond over energiebesparing in de Schildersbuurt en Dichtersbuurt.

Een duurzaam en aardgasvrij Capelle

De Capelse gemeenteraad heeft op maandag 5 februari unaniem besloten dat nieuwbouw in Capelle aan den IJssel, vooruitlopend op de landelijke wetgeving, aardgasvrij wordt gebouwd. Dit staat in het Koersdocument Duurzaam Capelle.

Bijeenkomst Blinkertgebied

Bijeenkomst Blinkertgebied

Op maandag 12 februari 2018 bent om 19.30 uur van harte welkom in de Hervormde Nieuwe Westerkerk (Valeriusrondeel 670) voor de informatieavond over het Blinkertgebied.

Valentijn: Capelle Love City

Valentijn: Capelle Love City

Traditioneel toveren we Capelle op 14 februari weer om in ‘Capelle Love City’. Op diverse plekken wordt die dag Valentijnsdag in Capelle gevierd. Wie een bijzondere Valentijnsboodschap, gedicht of foto instuurt, maakt kans op mooie prijzen. De inzendingen worden via Facebook en matrixborden gedeeld.

Nieuwe verlichting Burgemeester van Beresteijnlaan

Nieuwe verlichting Burgemeester van Beresteijnlaan

Op maandag 19 februari wordt aan de Burgemeester van Beresteijnlaan nieuwe openbare verlichting geplaatst. De werkzaamheden vinden plaats tussen 09:30 en 15:00 uur. De weg blijft gewoon toegankelijk, en het verkeer wordt met behulp van tijdelijke verkeerslichten langs het werkvak geleid.

Meld een klus aan voor NLdoet

Meld een klus aan voor NLdoet

Op 9 en 10 maart 2018 steekt heel Nederland de handen weer uit de mouwen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet hiermee vrijwillige inzet in de spotlight.

Volg de gemeente    Volg de raad